Ny terrasse bygges efter dine ønsker​​

Hos Greendays udfører vi terasser med den udformning, du ønsker, og garanterer en ny terrasse, der er lavet af godt håndværk og gode kvalitetsmaterialer. Vores dygtige tømrer kører ud til kunder i blandt andet Karlslunde Solrød Strand, Greve og omegn.

Vi er eksperter på området, og vi arbejder med alt fra små terrasser til store stensætninger hos erhvervsvirksomheder.

Få mere glæde af haven med en ny terrasse​

En terrasse er det naturlige samlingspunkt i haven, hvor familien mødes og får brugt haven når vejret er i sit lune hjørne. Hertil kan en ny terrasse også give nyt liv til både haven og huset.​

Når det gælder materialer, er træ de seneste år blevet mere populært, men forskellige former for belægning og belægningssten går aldrig af mode.

Der er mange muligheder med en træterrasse, og inden du bestemmer dig for udformningen af din nye terrasse, kan du også overveje om du vil indtænke blomsterbede, vandmiljøer og ligende i designet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information om eventuel udførsel og stil i forbindelse med ny terrasse, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 28 45 56 78 eller skrive til e-mail info@greendays.dk

Vi står altid klar med råd og vejledning, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.​​​

Vil du have et uforpligtende tilbud på ​din drømme terrasse?

- Udfyld formularen og så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mange års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Arbejde af høj kvalitet

Vi har fokus på dine ønsker

Hvem er vi?

Som din anlægsgartner kan vi klare alle typer gartner- og tømrerarbejde - ingen opgave er for små eller for store for os. 

Vi sikrer altid et ordentligt udført arbejde i den bedst mulige kvalitet til en konkurrencedygtig pris.