Opsætning af hegn i haver og parker

Greendays ApS i Karlslunde har mange års erfaring med opsætning af hegn, og tilbyder hegnopsætning i Greve, Solrød Strand og omegn.

Krav til hegnopsætning

Et hegn skal ofte opfylde en række forskellige formål, der både kan være generelle og meget specifikke. Hegnet og plankeværket skal både være funktionelle og æstetiske, og derfor er der en række ting, der er værd at overveje, inden man begynder på at sætte sit hegn eller plankeværk op.

Inden opsætning af hegn, er det først og fremmest vigtigt, at gøre sig klart hvilket formål et hegn skal udfylde. Skal det udelukkende være en pæn måde at afgrænse en have eller grund på, eller skal det det specifikt bruges til at holde for eksempel skovens dyr ude af haven, eller de små børn inde.

Derudover er det vigtigt at overveje, hvilket udtryk man gerne vil give sit sin have.

Vil man gerne have et organisk, levende hegn, et raftehegn, eller er man mere til et traditionelt plankeværk. Samtidig skal man overveje hvilken kvalitet og hvilken pris man er villig til at betale for sit hegn.

Få en pris på opsætning af hegn

Hos Greendays ApS er vi en anlægsgartnervirksomhed med mange års erfaring inden for alle facetter af anlægsgartneri og relaterede opgaver. Vi kan varetage opgaver i alle størrelser og af alle typer - lige fra små opgaver i private haver til store parkprojekter.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 28 45 56 78 for råd og vejledning om hegnopsætning eller andre relaterede haveemner.​

Vil du have et uforpligtende tilbud på ​et smukt hegn?

- Udfyld formularen og så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mange års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Arbejde af høj kvalitet

Vi har fokus på dine ønsker

Hvem er vi?

Som din anlægsgartner kan vi klare alle typer gartner- og tømrerarbejde - ingen opgave er for små eller for store for os. 

Vi sikrer altid et ordentligt udført arbejde i den bedst mulige kvalitet til en konkurrencedygtig pris.