​Referencer

Her et lille udpluk af referencer og udtalelser fra vores kunder.​

Vi har i flere år brugt Greendays, både til vedligeholdelse og ny anlæg.Det har altid været nemt at arbejde sammen med firmaet og selv små opgaver virker vigtige for dem.Så firmaet har vores bedste anbefalinger.”​

Karsten Grønne KFUM´s Kollegium, Amager

"Greendays, - en pålidelig, kreativ og effektiv samarbejdspartner"​

Gitte Rindom, Axellus Ishøj.

Vi har en halvstor skrånende villagrund ned mod en lille sø og havde længe ønsket at få anlagt nogle gangstier, terrasser, trapper og en lille kørevej men havde svært ved at vurdere, hvordan det kunne gøres smartest og pænest. Vi indhentede tilbud fra forskellige anlægsgartnere, men ingen af løsningsforslagene faldt helt i vores smag. Efter anbefaling kontaktede vi Greendays, der hurtigt forstod vores behov og skitserede flere løsninger.

Vi havde en fin dialog, og Greendays bidrog med mange gode kreative detaljer om materialevalg og udformning. Tilbudspris og aftalte tider blev overholdt.

At prisen så tilmed var billigere end andre tilbud tæller på plussiden, men for os er det vigtigste, at kvaliteten er i top, og at samarbejdet og processen var god, hvor arbejdet blev gennemført som aftalt og uden unødige gener.”​

Marianne og Kåre Husejere​​

Vil du have et uforpligtende tilbud på en af vores mange ydelser?

- Udfyld formularen og så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mange års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Arbejde af høj kvalitet

Vi har fokus på dine ønsker

Hvem er vi?

Som din anlægsgartner kan vi klare alle typer gartner- og tømrerarbejde - ingen opgave er for små eller for store for os. 

Vi sikrer altid et ordentligt udført arbejde i den bedst mulige kvalitet til en konkurrencedygtig pris.