Tømrerarbejde udføres af erfaren tømrer

Hos Greendays i Karlslunde udfører vores tømrer professionelt tømrerarbejde for private og erhvervskunder i blandt andet Greve, Solrød Strand og omegn, og det er altid med materialer af høj kvalitet.

Vores arbejdsområder inden for tømrerarbejde

Vores brede erfaring gør os til specialister på emnet, hvilket betyder, at vi som tømrer kan udfører alt tømrerarbejde, herunder blandt andet:​

  • ​Konstruktioner af skur, værksteder og carporte
  • Opsætning af hegn
  • ​Udestuer
  • Mindre reparationer
  • Meget andet tømrerarbejde

Som tømrer går vi altid efter at opfylde vores kunders ønsker og behov samt gøre os fleksible i forhold til den konkrete opgaveløsning.

Vi rådgiver gerne om materialevalg, indretning og byggestil, for at sikre os, at vores kunder er med hele vejen igennem projektet.

Vi udfører alt fra større etagebyggeri til en garage på dit hus, og ingen opgave er hverken for lille eller for stor til vores tømrer.

Kontakt vores tømrer og få et uforpligtende tilbud

​Har du eventuelle spørgsmål omkring en opgave, eller går du med et projekt i tankerne, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til vores tømrerfirma på telefon 28 45 56 78 eller skrive til vores e-mail info@greendays.dk, hvorpå vi udarbejder et uforpligtende tilbud på dit tømrerarbejde.

Vil du have et uforpligtende tilbud på ​tømrerarbejde?

- Udfyld formularen og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mange års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Arbejde af høj kvalitet

Vi har fokus på dine ønsker

Hvem er vi?

Som din anlægsgartner kan vi klare alle typer gartner- og tømrerarbejde - ingen opgave er for små eller for store for os. 

Vi sikrer altid et ordentligt udført arbejde i den bedst mulige kvalitet til en konkurrencedygtig pris.